FOTOSHOOT

Yes! Je hebt besloten om in jezelf te investeren en wel met een geweldige fotoshoot. Een hele dappere, mooie & bijzondere beslissing!

Maar dan nog de juiste fotograaf te vinden. Zoveel opties, zoveel smaken!

Je wilt natuurlijk wel dat het goed gebeurd en misschien zelfs wel een beetje anders dan anders. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ga je helpen!

Mijn fotografie is gericht op mensen die zich misschien iets anders voelen dan anderen. Mensen die bezig zijn met een bepaalde ontwikkeling in het leven, hun leven. In welke vorm dan ook! Ik heb het mijn missie gemaakt dat iedereen gezien mag & moet worden. Iedereen is uniek en verdient een podium en een boost aan zelfliefde.

MISSIE

Het is mijn missie om iedereen die zich (misschien) "anders voelt dan de rest" een podium te geven en in te laten zien dat anders niet minder mooi is. Het is juist geweldig om te laten zien dat je niet mee gaat in wat een ander van je verwacht of denkt. Je kwetsbaarheid is een hele sterke eigenschap, die alleen naar boven komt wanneer je dit durft te laten zien. Het geeft bevrijding en zelfs opluchting. Je zult groeien en stralen!

En DAT is mijn ultieme missie: een confidence-boost die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen en te durven te laten zien. Je ware kracht van jezelf omarmen

En dan slaat de twijfel toe! Kan ik dit wel? Wat moet ik aan? Ik ga nooit op de foto? Ik vind mezelf niet mooi op de foto? Het is een normale reactie op iets wat niet gewoon voor je is. Dat hebben we allemaal. Daarom help ik je van begin tot eind. Bij het maken van kledingkeuzes, poses, etc. Het gaat geweldig worden, je zult je helemaal op je gemak voelen. Sterker nog, ik laat je vrij in wie je bent en wat je wilt laten zien. Luister naar je hart! 

"Your heart will never lie to you, that's your minds job"

WERKWIJZE

Stap 1 Kennismaken

Wanneer je de shoot geboekt hebt, kiezen we een moment om samen de shoot te bespreken. Wat voor soort foto's zou je willen & hoe zou je het graag willen? Wat is voor jou belangrijk? Zo kan ik een goed beeld krijgen van je wensen en kan ik de voorbereidingen gerichter aanpakken.

Stap 2: Voorbereidingen

Na ons contact moment gaan we samen aan de slag met een moodbord. Zo kijken we naar de mogelijkheden en wat er kan. op deze manier brengen we onze ideeën samen tot een plan van aanpak. Welke kleding past hier het beste bij? Welke achtergronden en materialen kunnen we gebruiken. 

Stap 3: Shootdag

Op de dag van de shoot nemen we  alle ideeën nog een keer door onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna gaan we samen aan de slag. Met als doel een heerlijk ontspannen en vrije fotoshoot met een waanzinnig eindresultaat.

Stap 4: Na de fotoshoot

Na de shoot heb jij een heerlijke enthousiast gevoel & ga ik voor je aan de slag en selecteer ik de beste beelden. Deze bewerk ik nauwkeurig een met volle aandacht.

Stap 5: You've Got Mail!

Na, ongeveer, twee weken deel ik het resultaat met je via een online galerij. Hier kun je op je gemak de foto's bekijken. Wanneer je helemaal tevreden bent, kun je de afbeeldingen downloaden in de galerij

Ace Photography Fina Art portret van vrouw elegante witte jurk

Chenine: "Ik heb voor je gekozen, omdat ik je foto's prachtig, integer en puur vind. Het was voor mij zeker niet de makkelijkste shoot. En dat was ook de reden dat ik voor jou koos. Ik keek er wel een beetje tegenop! Jij bent een fantastische fotograaf en ook een kei in de rust bewaren en je hebt mij het gevoel gegeven dat dat allemaal oké was. De hele shoot was geweldig. Van begin tot eind, inclusief de voorbereiding en de foto's uitkiezen! Het was een shoot, die nog een vervolg nodig heeft en ik heb zeker vertrouwen in jou om dan terug te komen. Hoe jij de shoot voorbereidt en mij meenam in dat proces vind ik echt indrukwekkend knap. Ik ben je eeuwig dankbaar voor deze foto's als herinnering. Op naar de volgende herinnering! Wat ik tegen anderen wil zeggen die twijfelen over een shoot bij jou? Doen! Ga naar Ees! Hij is fantastisch en de foto's ook."

INBEGREPEN

- Telefonisch consult

- Moodbord en kleding-/stylingadvies

- Fotoshoot in de Thuisstudio of op Locatie tot 3 uur

- Toegang tot kledingarchief

- 5 bestanden lage resolutie (geschikt voor social media)

- Mogelijkheid tot afdrukken (HR bestanden) mooie print met lijst

Kledingkeuze 

De shoot draait helemaal om jou met naast een geweldige ervaring, ook een prachtig eindresultaat. Het eindresultaat is het tastbare resultaat van de shoot. 
Daarom is het belangrijk om vooraf aan te geven waar je de foto's voor wilt gaan gebruiken. Elke type shoot vraagt andere kledingkeuzes. Zorg dat je goed nadenkt over je outfit. Ga niet te veel in op kledingtrends, hou het tijdloos. 
Voorkom dat je bleek oogt op de foto. Kies daarom voor kleuren die je huidskleur ophalen. Houd het totaalplaatje rustig en vermijd uitgesproken prints en drukke logo’s. Tijdens de shoot is er tijd voor twee of drie kledingwissels. Vergeet dus niet om meerdere kledingsetjes mee te nemen. 

Comfortzone

Heel leuk natuurlijk zo'n fotoshoot, maar vaak ligt dit toch buiten je comfortzone. En dat is helemaal niet gek, ik sta ook liever achter de camera dan er voor de camera. Om de zenuwen zoveel mogelijk weg te nemen, bespreken we eerst jouw wensen en wat je wil uitstralen. Vanuit daar denken we na over kleuren, kleding en belichting. Zo weet je op de dag van de shoot wat je kan verwachten.

Hulp bij het poseren

Vind je poseren lastig? Helemaal niet nodig, daar help ik je graag bij. Een mooie houding kan het portret en extra touch geven. Daarom is een ontspannen sfeer ontzettend belangrijk zodat het poseren "natuurlijk" aanvoelt.

 

Kan ik extra foto's bijbestellen?

Uiteraard kan dit. Extra foto's kunnen tegen een meerprijs afgenomen worden. Kosten hiervoor zijn € 35,- per foto of 5 foto's voor € 150,- (prijzen zijn excl. 21% btw)

Wat zijn de reiskosten?

Mijn fotografie brengt me door het hele land. Voor opdrachten buiten mijn regio (postcode: 5327) reken ik € 0,30 per kilometer tenzij anders afgesproken. 

Waar kan ik de algemene voorwaarden bekijken

De algemene voorwaarden die gelden bij het boeken van een fotoshoot vind je op de informatiepagina. Bekijk het hier